ארטיק טוב זה הרבה יותר מאוכל טוב: זה פינוק, הרגשה נעימה, איוורור לגוף ולנפש ביום חמסין, ביום קיץ ועוד. חשוב שתדעו כי תעשיית הארטיקים בימינו חוצה גבולות של עונות ומזג אוויר, וגורמת לאנשים הנאה גם בימים קרירים. באופן כללי, אחד הארטיקים הטעימים ביותר הוא ארטיק מסקרפונה. המרקם הייחודי והטעמים המלהיבים של הארטיק הופכים אותה למבוקש ולפופולרי במיוחד. בואו לגלות שאפשר להכין ארטיק טוב באמצעים ביתיים, וליהנות מטעמים מעולים כמו שמוכרים בחנויות, ואפילו יותר. כמו כן, אנו נספק לכם טיפים לשימושים נוספים של מסקרפונה. תהנו מהכתבה.
ארטיק מסקרפונה: מה זה ומה אנו מציעים?
אל קרם המסקרפונה הקטיפתי הוספנו חתיכות של אפרסק אמיתי ויצרנו טעם עשיר במיוחד שרק רוצים ממנו עוד ועוד. אז מה זה קרם מסקרפונה? מדובר על סוג של גבינת שמנת איטלקית, המיוצרת לרוב משילוב של שמנת עם חלב חמאה (חובצה). אם אתם רוצים לנסות לזהות את הטעם, הינסו להיזכר בלזניה, הטירמיסו או הריזוטו שאכלתם במסעדה האיטלקית.
ארטיק מסקרפונה מתכון עם פירות טרופיים
ראשית כל, חשוב שתדעו כי כדאי להכין את הארטיק מספיק זמן מראש, ואפשר גם שבוע. אם תעשו זאת, יהיה לכם קל יותר לצפות אותו מבלי להמיס אותו. אם בא לכם ארטיק מסקרפונה טרופי, המתכון המתאים הוא:
רכיבים:
שימוש במנגו, אננס, לימון, משמש, תפוח ירוק ובננה.
מצרכים:
כוס חלב עם תמצית וניל
שתי כפות אבקת סוכר וגבינת מסקרפונה – כך תקבלו ארטיק מסקרפונה בעל מרקם עשיר
תהליך ההכנה:
הכניסו את הפירות (בלי הלימון) לתוך הבלנדר עד שתהיה מחית אחידה.
סחטו את הלימון פנימה.
הכניסו את החלב עם תמצית הוניל.
הכניסו את אבקת הסוכר
הכניסו 3 כפות גבית מסקרפונה וערבבו עד לאיחוד כל המרכיבים.
לאחר מכם הכניסו את הדברים לתוך תבנית הארטיק, הכניסו את מקל הארטיק והקפיאו לפחות לחמש שעות.
מתי מתאים לאכול ארטיק מסקרפונה? וטיפ קטן נוסף…
ארטיק מסקרפונה הוא מושלם כאשר מדובר על קינוח ביום קיץ חם, או בתור פינוק לאחר ארוחת הערב. הוא מאוד מגוון ולכן הוא משתלב עם תוספות רבות ושונות. המסקרפונה מעניקה לארטיק מרקם יוקרתי במיוחד. ואם כבר נשאר לכם קצת מהמסקרפונה, תוכלו לעשות בו שימושים נוספים כדוגמת ערבוב של כף מסקרפונה עם דבש, שימוש במסקרפונה כרוטב פיצה, ליטוש רוטב הפסטה שלכם ואפילו שילוב עם נוטלה. וזה לא הכל, התקדמו לפסקה הבאה, שם נציג לכם את השילוב של ארטיק מסקרפונה עם קינוחים אחרים.
שילוב ארטיק מסקרפונה בעוגות ושדרוגים
אם אתם אוהבים מתוקים, תוכלו לשלב את הארטיק משתלב גם עוגיות או עוגה. ניתן להכין כל ארטיק בכל טעם רצוי בעזרת תחליפים איכותיים שמאפשרים לנו להכין את ארטיקים נהדרים, וליהנות מתוצרים נהדרים, הן מבחינת הטעם והן מבחינת המראה. כל מה שאתם צריכים זה להצטייד ברכיבים הנדרשים, לפעול בהתאם להנחיות ולהתחיל בתהליכי ההכנה מספיק זמן מראש, וזאת כדי שתוכלו לתת לאגוזים להיות שרויים במשך לילה. הקפידו לבצע את הפעולות הנדרשות, וכך תוכלו לקבל ארטיק מסקרפונה איכותי, טעים, יוקרתי, יפה, בעל מרקם רצוי, והכי חשוב – בטעם הרצוי. ואם נשאר לכם עוד מהמסקרפונה, אתם כבר יודעים איך להשתמש בה בחוכמה. אנו מאחלים לכם חווית טעם משובחת! כמו כן, ארטיק נוסף עליו אנו ממליצים הוא כך ארטיק פיסטוק. אז אם אתם באמת אוהבים להתפנק מדי פעם, אתם מוזמנים לגלוש באתר שלנו, להכיר אותנו ואת המוצרים אותם אנו מציעים לכם.