מבצע לזמן מוגבל! 20 שלגונים ב-140 ₪
משלוח ב-20 ₪ בלבד! בכל קנייה מעל 200 ₪
משלוח חינם! בכל קנייה מעל 400 ₪
שקופית קודמת
שקופית הבאה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

גלידה בריאה

פוסטים פופולריים

הירשמו לניוזלטר של מוג’ו וקבלו הטבות מיוחדות, עדכונים על טעמים חדשים ועוד הפתעות!

גלידה…. כמה טעים… יש מי שאוהבים וניל, יש מי שמעדיפים שוקולד ויש כאלה שאוהבים אותה מלאה בתוספות, אבל לא תמצאו (או לפחות נדיר מאוד שזה יקרה) אדם שלא אוהב גלידה בכלל. כולנו אוהבים גלידה ובקיץ הישראלי הלוהט היא בגדר מאסט כדי להתקרר ולהתרענן. העניין הוא שלגלידה שאנחנו קונים מחוץ לבית יש הרבה פעמים מינוסים ברורים מבחינה בריאותית. האם יש דבר כזה גלידה בריאה, ואם כן, מה מאפיין אותה?

מה הופך את הגלידה שאנחנו קונים ללא בריאה?

גלידה שמתפנקים עליה בגלידרייה, או קרטונית גלידה מושחתת שאוכלים בכפית מול הטלוויזיה, זה אחד הדברים הכי כיפיים, בואו נודה. עם זאת, כמו כל דבר ובוודאי כמו כל קינוח, לא מדובר במוצר בריא מאוד. גלידריות ומפעלי גלידה מוסיפים למוצרים שלהם סוכר, שנזקיו כבר ידועים לנו שנים רבות, והמודעות להם רק הולכת וגוברת. מלבד זאת, השימוש הנרחב בחומרים משמרים ומייצבים שמאפשר לגלידות התעשייתיות להחזיק מעמד זמן רב במקפיא שלנו, גם הוא לא בדיוק תורם להפיכת הגלידה למוצר בריא. אם כל זה לא מספיק, היום כבר ברור לנו ששמנת וחלב, שני מרכיבים שהרבה פעמים די מהותיים לגלידות, יכולים ממש להזיק לבריאות שלנו ועבור חלקנו מדובר אפילו בסכנה ממשית. כל אלה הינם גורמים שהופכים את מרבית הגלידות למוצר לא ממש בריא. אז מה עושים? אל דאגה, לא מתנזרים.

בואו למצוא את המוג'ו שלכם

שילבנו מגוון פירות אמיתיים עם רכיבים מובחרים ויצרנו פינוק חלומי ועשיר במגוון טעמים מיוחדים

לחצו לרכישה 

לוותר על החלב זה הטרנד עכשיו

אם עוד לא שמעתם על גלידה טבעונית כדאי שתסורו לחנות הגלידות הקרובה ותבחנו את ההיצע שמוצע כיום למי שבוחרים, או נאלצים, להימנע ממוצרי חלב. בין אם תתאכזבו ובין אם תופתעו לטובה, אין ספק שהאפשרויות הולכות ומתרחבות בשנים האחרונות, והגלידה הטבעונית כאן כדי להישאר ובצדק רב. המונח “טבעוני” יוצר אסוציאציה מיידית של בחירה מוסרית בעיקרה, אבל הימנעות מחלב ומביצים יכולה להיות גם בעלת מקור בריאותי. מלבד זאת, גלידות לא חלביות הן בעלות יתרון נוסף, והוא שגם שומרי כשרות יכולים ליהנות מהן בקינוח אחרי ארוחה בשרית.

חומרים משמרים ומייצבים מלאכותיים? לא בשבילי, תודה

הגענו לצלע השלישית במשולש החומרים הלא בריאים. אם תציצו ברשימת הרכיבים של הגלידה שאתם קונים בסופרמרקט, כנראה תזהו שם בין היתר חומרים שאתם לא יודעים בדיוק מה הם. אם זה מעורר בכם חשד או חשש, הדבר לגמרי מוצדק, כי בדרך כלל זה מעיד על הכנסה של חומרים לא בריאים במיוחד למזון שלכם. אם אתם מחפשים אלטרנטיבה אנחנו ממליצים לבחון ארטיקים טבעוניים, שפעמים רבות אינם כוללים חומרים משמרים כלל.

לסיכום

אנחנו אוהבים גלידה ואנחנו בטוחים שגם אתם. עם זאת, ברור שלאכול יותר מדי גלידה, ובפרט גלידה תעשייתית או בגלידריות, זה לא בדיוק תורם לבריאות. מרבית הגלידות שזמינות לנו עתירות בסוכר, בחומרים משמרים ולפעמים גם בחומרים אחרים שנרצה להימנע מהם מסיבות של אלרגיות או מוסר. לכן חשוב לדעת שישנן גם אופציות אחרות של גלידות בריאות יותר, שניתן לאכול עם פחות חשש ורגשות אשם, ובעיקר בהנאה מלאה. שיהיה לכם לבריאות!

שתפו
0
סל הקניות
עגלת הקניות שלך ריקהחזור לחנות
Calculate Shipping
התחברות
התחברות