אנשים רבים מעדיפים גלידה פרווה על פני גלידה חלבית, בין אם בשל היותם שומרי כשרות, צמחוניים, טבעוניים, רגישים ללקטוז, או שהם פשוט מעדיפים לזלול גלידה מופחתת סוכר וכולסטרול. אם גם אתם מהאנשים האלו, הגעתם למקום הנכון. בשורות הקרובות תקבלו מתכון לגלידה פרווה (למעשה, יותר מאחד) שתוכלו להכין בעצמכם באמצעות מספר מרכיבים פשוטים שיש בבית.
מתכון לגלידה פרווה – עם ביצים וללא חלב
נתחיל עם מתכון לגלידה פרווה שאינו כולל שימוש בחלב ומוצריו, אך הוא כולל ביצים ולכן אינו מתאים לטבעוניים. המתכון הבא יסייע לכם להכין גלידה פרווה טעימה ואוורירית, תוך שימוש במספר רכיבים פשוטים שניתן לרכוש בכל סופר או מכולת שכונתיים. אז מה נדרש? 4 חלבונים של ביצים, 250 גרם סוכר, 1 מיכל של שמנת מתוקה להקצפה (פרווה) וכף סוכר ווניל. כמות זו מספיקה מקסימום ל-10 מנות של גלידה פרווה בסיסית, וניתן להשתמש ברכיבים נוספים בהתאם לטעמכם האישי. תוכלו למשל להוסיף כפית קקאו , חומרי טעם וריח (מספר טיפות), או לחילופין, 300 גרם של מחית פירות קפואים לבחירתכם.
הסוד של הגלידה הנהדרת הזו הוא בהקצפה – יש להקציף בנפרד את החלבונים תוך הוספת הסוכר, ובכלי השני להקציף את קצפת הפרווה. לאחר שנוצרות בשני הכלים מקצפות אווריריות, יש להוסיף לכל אחת מהן את הטעמים שבחרתם ולהמשיך לערבב. לאחר מכן יש להכניס את התערובת למקפיא למשך 24 שעות עד שהגלידה שלכם תהיה כבר מוכנה. המתכון יוצא מוצלח יותר כאשר משתמשים במכשיר ייעודי להכנת גלידות, אך גם אם אין לכם מכשיר כזה, אנו מבטיחים שלא תתאכזבו.
גלידת פרווה ללא חלב וללא ביצים – חגיגה לטבעוניים
גם טבעוניים יכולים ליהנות ממתכון מושלם לגלידה פרווה מבלי לשלב חלב או ביצים. למשל, מתכון שיכול להספיק ל-8 מנות גלידה טעימות כולל 100 גרם סוכר, 150 מ”ל מים רותחים, מיכל אחד של שמנת מתוקה פרווה וכ-150 גרם של חומר הגלם הרצוי מבחינת הטעם (פירות, קקאו וכו’). בשלב הראשון יש להרתיח מים, להוסיף סוכר עד להמסה מלאה שלו, להניח לתמיסה להתקרר מעט, להוסיף את חומרי הטעם שבחרתם ולערבב היטב למשך 5 דקות.
בשלב הבא יש להניח לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר, להקציף את שמנת הפרווה בכלי נפרד ולאחד אותה עם התערובת שבסיר. לסיום, ערבבו היטב, הכניסו למקפיא למשך 5 שעות ופנו מקום בבטן לקראת הזלילה הגדולה! יש לציין כי המתכון מהווה בסיס מצויין גם להכנת ארטיק טבעוני. כל שעליכם לעשות הוא להוסיף עוד 50 מ”ל מים ולהכניס למקפיא את התערובת בכלים המיועדים להקפאת ארטיקים. כאשר אתם מכינים ארטיקים בריאים טבעיים בעצמכם, אתם יכולים להיות בטוחים שהוא יכלול רק את המרכיבים המתאימים להשקפת עולמכם.
גלידה פרווה של מוג׳ו
כפי שבוודאי הבנתם, כיום קל למצוא מתכון לגלידה פרווה שיהיה פשוט להכנה וגם ערב לחך. יחד עם זאת, אם אתם מתעצלים או סתם מעדיפים ללכת על בטוח, תמיד תוכלו להיכנס לאתר של חברת מוג’ו ולהזמין משלוח גלידות פרווה מפנק במיוחד.
במוג’ו החליטו לקחת את עניין גלידות הפרווה מספר צעדים קדימה, והגלידות טעימות ובעלות מרקם נהדר ביחס לגלידות פרווה אחרות. תהליכי ייצור הגלידות מינימליים וכוללים הקפדה על שימוש בחומרי גלם איכותיים, אמיתיים, טבעיים וטריים. תוכלו למצוא באתר גם שלגונים איכותיים, שלוקים בגרסאות פרווה במגוון טעמים ואפילו להרכיב מארזים מיני אישיים ולפי טעמכם.
ניתן למצוא את מוצרי החברה גם ברשתות השיווק המובילות, חנויות הנוחות, הקיוסקים והמרכולים, ובין מוצרי החברה ניתן למצוא גם שלגונים. מגוון הטעמים הרחב שאנו מציעים כולל פיסטוק מובחר, אננס עם חתיכות תות, קרם קוקוס, תות שדה, שוקולד בלגי, אגוז לוז מובחר וגלידה בשילוב טעמי מנגו/אננס/פסיפלורה. גלידות הפרווה כשרות בהשגחת בד”צ בית יוסף, תהליכי הייצור מתבצעים בישראל ותמיד ניתן למצוא באתר מבצעים משתלמים. אז למה אתם מחכים? קנו גלידות פרווה של מוג’ו ותיהנו.