קניתם פירות קפואים ואתם רוצים להפיק מהם את המיטב? גלידה טעימה היא בדיוק מה שאתם צריכים להכין, ואם תכינו אותה בצורה נכונה, תזכו בפינוק של ממש. הכנו עבורכם מספר טיפים להכנת גלידה מפירות קפואים שלא תוכלו להפסיק לזלול. הכינו מקום בבטן!
גלידה מפירות קפואים – מה כל כך מיוחד בה?
לפני שתקבלו מאיתנו מתכונים וטיפים להכנת גלידה מפירות קפואים משובחת, נתחיל בהסבר לגבי היתרונות של גלידה זו על פני גלידות אחרות. ובכן, זה מתחיל בבריאות ובטעם, כיוון שאתם השולטים במרכיבים שלה.
תוכלו אף להכין את הגלידה ללא חלב (בגרסת פרווה) כך שהיא תתאים גם לטבעוניים, לרגישים ללקטוז ולשומרי מסורת המפרידים בין בשר לחלב. על בסיס הרכיבים והטיפים אותם נביא בפניכם, תוכלו להכין ארטיקים בריאים מפירות איכותיים ולצרוך הרבה פחות מוצרים דומים מהסופר המכילים הרבה מאוד סוכר וחומרי טעם, ריח וצבע מאכל. ארטיק פירות וגלידת פירות שתכינו לבד מתאימים לילדים בכל גיל, כך שתוכלו להרגיל אותם לצרוך פירות עם ויטמינים בצורה חכמה, מועילה וטעימה.
אז איזו גלידת פירות תוכלו להכין?
ניתן לרכוש היום פירות קפואים ואיכותיים בקלות רבה והמגוון פשוט עצום – החל מבננות ותותים ועד לענבים, מלון, אננס ומנגו. כמובן שעליכם לוודא כי הפירות עצמם טריים ובאיכות טובה, אחרת הדבר יבוא לידי ביטוי בטעם. על הפירות הקפואים להוות כ-50% ממשקל הגלידה הסופית, כך שאם מדובר בכ-300 גרם גלידה, חצי ממשקלה אמור להיות הפירות הקפואים עצמם. נוסף על כך, עליכם לקבוע את הבסיס של הגלידה. עבור גלידות על בסיס חלב יש להשתמש בשמנת מתוקה, אך אם אתם מעוניינים בגלידה פרווה, את החלב יש להחליף בשמנת פרווה להקצפה.
אם תרצו להכין לעצמכם גם שלגונים טעימים מפירות קפואים, הוסיפו יוגורט במקום שמנת מתוקה. במידה ויש לכם בלנדר חזק, תוכלו להחליף את השמנת בקרם קוקוס (קרוי גם לעיתים חלב קוקוס). חשוב שיהיה מדובר בקרם איכותי בלבד, המכיל מעל ל-17% שומן. בנוסף לרכיבים אלו יש להשתמש גם בסוכר, דבש, סילאן או מייפל.
גלידת פירות קפואים – מתכון מומלץ
חובבי הגלידות בישראל התאהבו בשנים האחרונות בטעם הקוקוס, ואם גם אתם מאלו שהתאהבו בטעם הזה, וודאי תשמחו להכין לעצמכם מתכון המבוסס על קרם קוקוס, שהוא לא רק טעים אלא גם בעל סגולות בריאותיות חשובות ונחשב למייצב טבעי מושלם לגלידות. על מנת להכין גלידה מפירות קפואים על בסיס קרם קוקוס (כמות של חצי ליטר), עליכם להצטייד ב-500 מ”ל קרם קוקוס (ניתן לרכוש אותו בפחיות), כוס של פירות קפואים לבחירתכם, כפית סוכר, כפית סוכר ווניל ומעט מייפל. יש להעביר את קרם הקוקוס לבלנדר רב עוצמה, להקציף 5 דקות ולהעביר להקפאה למשך 4 שעות.
לאחר שהקצפת התייצבה במקפיא, העבירו אותה בחזרה לבלנדר וטחנו אותה יחד עם הפירות הקפואים והממתיק שבחרתם. לאחר הקפאה של כ-5 שעות תוכלו ליהנות מגלידת פירות מרעננת, טעימה ובריאה. אם תבחרו שלא להשתמש בקרם קוקוס, תוכלו להחליף אותו בשמנת להקצפה ולדלג על החלק של ההקפאה לאחר ההקצפה. אז מה Mojo מציעה לכם?
גלידות הפירות של מוג’ו – עוד אפשרות נהדרת!
אפשרות נוספת להשגת גלידה טבעית מפירות אמיתיים ואיכותיים היא פשוט לבחור בגלידות הפירות המובחרות של מוג’ו המיוצרות בתהליכי ייצור מינימליים, מתבססות על פירות איכותיים, ומתאפיינות באיכות, טעמים ומרקמים מושלמים. בנוסף לגלידות תוכלו לרכוש גם ארטיקים בריאים מפירות איכותיים ואפילו שלוקים.
ניתן לרכוש את המוצרים דרך אתר הבית, שם תוכלו גם להרכיב לעצמכם מארזים מיני שכוללים את הטעמים האהובים עליכם. ניתן למצוא את המוצרים גם ברשתות השיווק, חנויות הנוחות, הקיוסקים והמרכולים הקרובים למקום מגוריכם. אז למה אתם מחכים? הכירו את המוצרים ונסו דברים חדשים.